Urządzenia i Akcesoria
Gufubökuð döðlukaka
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
8 skammtar
Składniki
-
döðlur, steinlausar200 g
-
matarsódi1 tsk
-
vatn250 g
-
smjör eða olía til að smyrja formið
Karamellusósa
-
ósaltað smjör skorið í bita110 g
-
kókossykur100 g
-
hlynsýróp140 g
-
rjómi85 g
-
vanillu extrakt1 tsk
Döðlukaka
-
kókossykur150 g
-
ósaltað smjör50 g
-
hveiti225 g
-
lyftiduft1 msk
-
stór egg2
-
vatn1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 skammtur
Sód
331 mg
Białko
6 g
Kalorie
2381 kJ /
569 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Węglowodany
86 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sítrónu tart
Brak ocen
Glútenfrí gulróta- og möndlukaka
Brak ocen
Möndlu- og kaffikaka
Brak ocen
Mangóostakaka
Brak ocen
Ískaffi
Brak ocen
Kakókúlur
Brak ocen
Vatnsmelónujógúrtís
Brak ocen
Gin og tónik sorbet
Brak ocen
Bláberjaostakaka
Brak ocen
Vanillu mascarpone parfait
Brak ocen
Ítölsk ísterta
Brak ocen
Banoffee rúlla
Brak ocen