Spek en fontina gerolde pizza

Spek en fontina gerolde pizza

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 porties

Składniki

Deeg
  • reuzel
    120 g
  • water
    250 g
  • verse gist verkruimeld
    15 g
  • suiker
    ½ tl
    ½ tl moutpoeder
  • patisseriebloem
    500 g
  • zout
    1 tl
Garnituur
  • patisseriebloem om te bewerken
  • gedroogde ham type spek, in blokjes
    100 g
  • gekookte ham in blokjes
    100 g
  • Fontina kaas in blokjes (1 cm)
    200 g
  • salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)
    100 g
  • extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten
    2 el

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 23 g
Kalorie 1791 kJ / 428 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...