Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 gramů horké vody, vařící
- 350 gramů kuřecích stehenních steaků, na kousky
- 3 kusy jarní cibulky
- ½ celeru, na čtvrtky
- 1 kus jablka, nejlépe Granny Smith, na čtvrtky
- 80 gramů sušených brusinek
- 100 gramů hroznového vína, bez pecek
- 130 gramů mandlí
- 1 čajová lžička kari
- 3 polévkové lžíce majonézy
- černý pepř, čerstvě mletý, podle chuti
- pita chléb
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 3155 kJ / 753 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 60.8 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 15.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuřecí salát s těstovinami
45 min
Cuketovo-mátový salát
10 min
Salát s chřestem a jahodami
1h 35min
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1 godz.
Tuňák s bramborem po baskicku
30 min
Chřestový salát s mangem
35 min
Rajčatovo-fazolový salát
30 min
Salát s kuřecím masem, sýrem a tofu
1 godz.
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 min
Sicilský krevetový salát
40 min
Sýrový salát s vlašskými ořechy
15 min
Kari bramborový salát
1 Std. 30 Min