Pâté de ciuperci

Pâté de ciuperci

3.5 6 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
1 borcan

Składniki

  • pâine veche de 1-2 zile ruptă bucăți grosiere
    25 g
  • ceapă verde curățată și tăiată în treimi
    1
  • sare
    ½ linguriță
  • unt sărat înmuiat și tăiat bucăți
    100 g
  • ciuperci portobello, proaspete tăiate sferturi
    200 g
  • ciuperci brune, proaspete tăiate în sferturi
    100 g
  • ciuperci shiitake, proaspete tăiate în sferturi
    100 g
  • cremă de brânză
    50 g
  • nucșoară măcinată
    ½ linguriță
  • zeamă de lămâie
    1 linguriță
  • piper negru măcinat
    ½ linguriță
  • pătrunjel verde doar frunzele
    3 fire

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 borcan

Sód 2200.6 mg
Białko 17.4 g
Kalorie 4396.4 kJ / 1046.8 kcal
Tłuszcz 101 g
Błonnik 7.4 g
Tłuszcz nasycony 65.3 g
Węglowodany 12.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...