Urządzenia i Akcesoria
Rauwe chocolade bietencake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
20 porties
Składniki
Cake
-
olijfolie om in te vetten
-
amandelen200 g
-
rode bieten (± 350 g), geschild, in stukken (3 cm); en iets meer in spiraal gesneden als afwerking2
-
wortel (± 135 g), in stukken1
-
gedroogde, geraspte kokosnoot120 g
-
sinaasappel enkel de schil, zonder het witte gedeelte (facultatief)1
-
psylliumvezels2 el
-
ontpitte dadels (± 80 g)15
-
pure ahornsiroop140 g
-
cacaopoeder80 g
-
chiazaad30 g
-
lijnzaad30 g
-
vanillepasta1 tl
-
zout¼ tl
Chocolade glazuur
-
cacaoboter250 g
-
rauwe cashewnoten125 g
-
chiazaad40 g
-
pure ahornsiroop220 g
-
water110 g
-
cacaopoeder60 g
-
zout¼ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
77.2 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
1499.2 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
12.6 g
Węglowodany
22.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Lactosevrij smullen
13 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Oriëntaalse brunch
Brak ocen
Bananen powerballs
15 min
Frambozen-pistache cake
4 godz. 35 min
Tofu op een bedje van rijst met pindasaus
Brak ocen
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55 min
Bosbessen cheesecake-ijs
14 godz. 35 min
Gebakken buns
Brak ocen
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50 min
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Quiche met Ricotta en Paprika
Brak ocen
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min