Urządzenia i Akcesoria
原味贝果
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 个
Składniki
-
糖10 克
-
干酵母粉 (约1茶匙)4 克
-
水160 克
-
高筋面粉300 克
-
盐5 克
-
黄油 室温软化5 克
-
水 烹煮用1500 克
-
糖 烹煮用75 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
335.6 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
1018.7 kJ /
243.5 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
50.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
从零开始做面包
10 Przepisów
Chiny
Chiny