Urządzenia i Akcesoria
班兰椰丝卷
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
10 块
Składniki
-
水600 克
-
班兰叶 切条 (2.5公分)6 片
-
面粉300 克
-
玉米粉 (淀粉)1 茶匙
-
盐1 茶匙
-
初榨椰子油20 克
-
蛋1 个
-
食油 涂抹用
-
椰糖椰丝馅料300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块
Białko
4 g
Kalorie
1002 kJ /
240 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
娘惹糕点
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy