Urządzenia i Akcesoria
Houbový crème brûlée
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 24 godz. 35 min
8 porcí
Składniki
-
30 gramů šalotky
-
20 gramů olivového oleje
-
500 gramů žampiónů napůl
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
2 snítky čerstvého tymiánu jen lístky
-
¾ čajové lžičky soli
-
2 špetky mletého černého pepře
-
30 gramů portského vína
-
300 gramů plnotučného mléka
-
100 gramů smetany ke šlehání, 30 % až 40 % tuku
-
4 vejce
-
80 gramů třtinového cukru
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
217.9 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
843.8 kJ /
201.7 kcal
Tłuszcz
10.8 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sójové mléko a čínské bulky v páře
1 godz. 30 min
Jahodovo-pistáciové parfaits s bílou čokoládou
Brak ocen
Espresso martini
5 min
Veganské empanadas s paprikou a houbami
Brak ocen
Pisco sour (citrónový koktejl)
10 min
Chléb se sýrem a bylinkami
2 godz. 45 min
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4 godz. 10 min
Paštika s tuňákem a lososem
12 godz. 10 min
Krevetové lupínky
45 min
Houbové rizoto s vejcem v rajčatovém hnízdě
50 min
Celozrnné knedlíky s burisony
50 min
Chilli con soya
45 min