Urządzenia i Akcesoria
Gresk rispudding (Rizogalo)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 porsjoner
Składniki
-
vann pluss 4 ss til maismelet350 g
-
hvit ris, mellomkornet (se tips)80 g
-
melk1000 g
-
sukker100 g
-
vaniljeekstrakt, naturlig1 ts
-
maismel5 ss
-
kanel, malt til dryssing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
7 g
Kalorie
1057 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cookidoo 10 år - jubileumskake
Brak ocen
Havregrøt med yoghurt og bær
10 min
Havregrøt med sjokolade og pære
20 min
Mandel og kokoskjeks
Brak ocen
Bærsorbet med rødbeter
Brak ocen
Dessert med appelsin og pasjonsfrukt
Brak ocen
Fersken i hvitvinsirup
Brak ocen
Kaffeknas med kokosnøtt
Brak ocen
Fruktgelé
Brak ocen
Mandel- og daddelbarer
2 godz. 15 min
Polske crêpes
Brak ocen
Sjokolade Frangelico® is
Brak ocen