Chifteluțe de pește cu sos de iaurt

Chifteluțe de pește cu sos de iaurt

4.0 3 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 porții

Składniki

  • iaurt simplu
    250 g
  • pâine veche de 1-2 zile (aprox. 1 felie), tăiată bucăți (2 cm)
    40 g
  • apă
    540 g
  • pătrunjel verde doar funzele
    4 fire
  • cepe verzi /șalote, curățate și tăiate bucăți (aprox. 4 cm)
    2
  • lămâie coaja rasă, fără pielițe albe, stoarsă
    ½
  • file de pește alb, fără piele tăiat bucăți (2 cm) (vezi recomandări)
    400 g
  • ou
    1
  • pudră de chilli
    2 prize
  • sare plus pentru asezonare
    1 linguriță
  • piper negru măcinat plus pentru asezonare
    ½ linguriță
  • ulei de măsline extravirgin pentru formarea bilelor

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 1055.9 mg
Białko 26.3 g
Kalorie 971.5 kJ / 231.3 kcal
Tłuszcz 9.9 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...