Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g fillet paha ayam, potong kecil-kecil (3-4 cm)
- 20 g kecap asin
- 20 g kecap hitam
- 20 g saus tiram
- 10 g gula
- 50 g jahe segar, kupas dan parut
- 30 g minyak wijen, dipanggang
- Wartości odżywcze
- na 1 porsi
- Kalorie
- 1309 kJ / 313 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 282 mg