Urządzenia i Akcesoria
Rucola taart
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 porties
Składniki
-
sinaasappel½
-
bloem en iets meer voor het werkblad150 g
-
halfgezouten boter75 g
-
water50 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
uien gehalveerd70 g
-
tomaten gepeld en ontpit400 g
-
vers laurierblad1
-
verse tijm1 takje
-
zout naar eigen smaak1 snuifje
-
gemalen zwarte peper naar eigen smaak1 snuifje
-
olijfolie10 g
-
mozzarella in dunne plakjes100 g
-
rucola50 g
-
gedroogde ham type Serrano6 sneetjes
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
14.8 g
Kalorie
1292 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
17.8 g
Węglowodany
22.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Leve de lente
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Pompoen Chai Latte
20 min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
Brak ocen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Brak ocen
Millefeuille met chocolade en karamel
Brak ocen
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
50 min
Mediterrane kippenpastei
50 min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45 min
Hot dogs
35 min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1 godz. 10 min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 godz.
Fideuá van groenten
40 min
Kipsatés met pindasaus
2 godz.