Urządzenia i Akcesoria
Ratatouille (Confit Byaldi)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil plus extra to drizzle½ oz
-
Roma tomatoes cut into pieces, plus 4 whole Roma tomatoes, to slice12 oz
-
roasted red peppers (see Tip)12 oz
-
fresh thyme leaves plus extra to sprinkle and garnish2 sprigs
-
parsley leaves2 sprigs
-
salt½ tsp
-
zucchini3
-
yellow squash3
-
eggplant Ichiban Japanese1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
164.7 mg
Białko
3.8 g
Kalorie
381.6 kJ /
91.2 kcal
Tłuszcz
2.6 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
15.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Ice Cream
12 godz.
Carnitas
50 min
Cherry Amaretto Dream
10 min
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 min
Lemon Peel Pound Cake
1 godz. 50 min
Sticky Coconut Rice with Brûléed Papaya
1 godz.
Cheesy Beer Sauce
30 min
Lemon Pasta
35 min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min
New York Cheesecake
9 godz. 30 min