Scallops dengan Parsnip Pure dan Remah Pancetta

Scallops dengan Parsnip Pure dan Remah Pancetta

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porsi

Składniki

  • roti yang sudah lama, potong kecil-kecil
    30 g
  • thyme segar daun saja
    4 tangkai
  • parsnip kupas, potong kecil-kecil (3 cm)
    150 g
  • air
    150 g
  • garam laut tambahkan untuk membumbui
    ½ sdt
  • lada hitam bubuk tambahkan untuk membumbui
    ¼ sdt
  • daging pancetta potong dadu kecil
    50 g
  • mentega tawar suhu ruang
    20 g
  • kerang scallop segar, dibersihkan
    8
  • minyak sayur
    2 sdm
  • perasan sari lemon segar untuk penyajian
  • daun thyme segar cincang, untuk hiasan

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Sód 558 mg
Białko 9 g
Kalorie 978.9 kJ / 234 kcal
Tłuszcz 16.7 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Węglowodany 12.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie