Urządzenia i Akcesoria
Jamur Isi Bayam dan Parmesan
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porsi
Składniki
-
keju Parmesan potong kecil-kecil (3 cm)60 g
-
jamur kancing segar ukuran besar (sekitar 400 g)16
-
siung bawang putih sesuai selera2 - 3
-
minyak zaitun20 g
-
daun bayam, beku dicairkan dan diperas airnya300 g
-
crème fraîche, min 30% lemak60 g
-
thyme kering¼ sdt
-
garam laut½ sdt
-
lada hitam bubuk2 jumput
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsi
Białko
6 g
Kalorie
536 kJ /
128 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kimchi Sawi Putih
86 godz.
Bruschetta
3 godz.
Devilled Eggs
Brak ocen
Alpukat, Telur dan Salmon Tartar
Brak ocen
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Brak ocen
Galette Tomat dengan Ampas Almond
Brak ocen
Tumis Udang
15 min
Patty Kepiting
Brak ocen
Caesar Salad
30 min
Salad Buncis dan Kalkun Hangat
Brak ocen
Tomat Isi Tuna
Brak ocen
Scallops dengan Parsnip Pure dan Remah Pancetta
Brak ocen