Urządzenia i Akcesoria
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz.
10 porties
Składniki
Pavlova-krans
-
suiker250 g
-
eiwitten (± 6-7 eiwitten), op kamertemperatuur200 g
-
azijn1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
maïzena (zetmeel)10 g
Frambozencoulis
-
200 g diepgevroren frambozenframbozen200 g
-
suiker100 g
-
citroensap20 g
Slagroom en opbouw
-
opklopbare room, 30-40% V.G.500 g
-
granaatappel ontpit1
-
kleine vijgen (opcjonalnie)2 - 4
-
verse muntblaadjes2 takjes
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
54.4 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
1500.1 kJ /
358.5 kcal
Tłuszcz
19.1 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Węglowodany
45.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Feestelijk Buffet
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Keine Bewertungen
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 Min
Vegan feta in olie met kruiden
Keine Bewertungen
Ingemaakte citroenen
Keine Bewertungen
Advocaat
10 Min
Mosterd-dillesaus
2 Std. 15 Min
Gegrilde kaas met champignons
Keine Bewertungen
Meringue spoken
12 Std. 25 Min
Worteltaart
2 Std.
Amandel Spritz-koekjes
1 Std.
Citroencurd
1 Std.
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 Std. 30 Min