Ricotta de noix de macadam (Matthew Kenney)
TM6

Ricotta de noix de macadam (Matthew Kenney)

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 300 g de noix de macadam, crues
  • 550 g d'eau
  • 1 ½ c. à thé de sel
  • ½ c. à thé d'acide citrique
  • 1 c. à thé de levure alimentaire
  • eau glacée, pour le bain d’eau glacée

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1501.4 kJ / 358.8 kcal
Białko
4.4 g
Węglowodany
7.2 g
Tłuszcz
37.6 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Błonnik
4.5 g
Sód
587.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy