Wersje kompatybilne
Trifle la pahar, cu șampanie și fructe de pădure
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pișcoturile zdrobite
- 200 g pișcoturi, jumătăți
Sosul de fructe de pădure
-
250
g căpșune
lub 250 g căpșune, congelate -
250
g zmeură
lub 250 g zmeură congelată - 30 g zeamă de lămâie
- 100 g zahăr
- 200 g vin spumant, sec sau dulce
- 1 ½ linguriță agar-agar
Crema
- 50 g zahăr
- 300 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- 300 g mascarpone
Asamblarea
-
200
g coacăze roșii, proaspete, pentru decor
lub 200 g cireșe maraschino, pentru decor - 20 g frunze de mentă proaspătă, pentru decor
- Wartości odżywcze
- na 1 pahar
- Kalorie
- 1010.3 kJ / 241.5 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 22.6 g
- Tłuszcz
- 14.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.3 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 95.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sos olandez
15min
Cremă caramel
5 godz. 30 min
Sos cu usturoi și pătrunjel
10min
Glazură de zahăr
5 min
Sparanghel sous-vide
Brak ocen
Sparanghel, orez cu parmezan și sos zabaglione cu lămâie
1h
Tiramisu cu căpșune
5 godz. 20 min
Pui umplut de Crăciun (Mexic)
2j 10 menit
Mini tarte cu fructe și nuci tocate cu topping de bezea
55min
Înghețată de banane cu sos de caramel sărat
15min
Suc dulce de sfeclă
15min
Lapte de pasăre
40min