Café de Paris Tereyağlı Bonfile

Café de Paris Tereyağlı Bonfile

4.5 11 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porsiyon

Składniki

  • kapari turşusu
    1 tk
  • maydanoz sadece yaprakları
    2 dal
  • dereotu sadece yaprakları
    1 dal
  • diş sarımsak
    1
  • ançüez yağı süzülmüş
    2
  • limon kabuğu rendesi , sadece sarı kısımları
    ½ tk
  • tereyağı oda sıcaklığında
    130 g
  • domates sosu (opcjonalnie)
    1 tk
  • Dijon hardalı
    1 tk
  • brendi
    1 tk
    1 tk elma sirkesi
  • Madeira şarabı, tatlı
    1 tk
    1 tk elma suyu
  • Worcestershire sosu
    ½ tk
  • toz tatlı kırmızı biber
    ¼ tk
  • köri tozu
    ¼ tk
  • karabiber serpmek için ekstra karabiber
    ½ tk
  • limon suyu
    2 tk
  • zeytinyağı etleri yağlamak için
  • tuz damak tadına göre
  • dana bonfile (her biri yaklaşık 200 g - bk. öneriler), oda sıcaklığında dinlendirilmiş
    6

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsiyon

Białko 45.2 g
Kalorie 1963.4 kJ / 464.6 kcal
Tłuszcz 31.6 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...