Päron med kanelsås (sous-vide)

Päron med kanelsås (sous-vide)

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 portioner

Składniki

  • socker
    120 g
  • äkta vaniljextrakt
    1 tsk
  • malen kanel
    1 ½ tsk
  • Williamspäron (fasta) skalade, halverade och urkärnade
    4
  • vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna
    850 g
  • saft av citron, nypressad (från ½ citron)
    30 g
    1 struken msk askorbinsyra
  • rostade mandelflarn till servering

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 3 mg
Białko 2 g
Kalorie 1024 kJ / 244 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie