Urządzenia i Akcesoria
Päron med kanelsås (sous-vide)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
4 portioner
Składniki
-
socker120 g
-
äkta vaniljextrakt1 tsk
-
malen kanel1 ½ tsk
-
Williamspäron (fasta) skalade, halverade och urkärnade4
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna850 g
-
1 struken msk askorbinsyrasaft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
-
rostade mandelflarn till servering
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3 mg
Białko
2 g
Kalorie
1024 kJ /
244 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jultårta
Brak ocen
Jordgubbspaj
40 min
Citronmarängmuffins
Brak ocen
Yoghurtkräm med apelsiner och dadlar
Brak ocen
Snöflingetårta
Brak ocen
Apelsinringar
Brak ocen
Fyllda apelsin- och valnötskakor
Brak ocen
Mandelstjärnor
1 godz. 15 min
Julgran av kakor
Brak ocen
Honung- & sesamkakor
Brak ocen
Pumpapudding
1 godz. 15 min
Mint Choc Chip
Brak ocen