Urządzenia i Akcesoria
Brytbröd i julgransform
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
32 stycken
Składniki
Deg
-
vatten220 g
-
20 g färsk jäst, smuladtorrjäst2 tsk
-
vetemjöl special400 g
-
olivolja plus extra till smörjning30 g
-
socker1 tsk
-
havssalt1 tsk
Ost- och lökfyllning
-
parmesanost i bitar (2 cm)60 g
-
vitlöksklyfta1
-
mozzarella i bitar (2 cm)200 g
Utbakning
-
medelstort ägg hopvispat med 1 msk vatten1
Garnering
-
färsk rosmarin1 ½ msk
-
färska basilikablad1 ½ msk
-
osaltat smör i tärningar30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 bit
Sód
100 mg
Białko
4 g
Kalorie
377 kJ /
90 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hot Cross Buns - Korsbullar
Brak ocen
Mjölkbröd
2 godz. 20 min
Bikarbonatbröd
45 min
Focaccia
Brak ocen
Fullkornslimpa
Brak ocen
Tunnbröd
Brak ocen
Små ciabatta
Brak ocen
Hamburgerbröd fullkorn
Brak ocen
Kronärtskocka med Alfredosås
Brak ocen
Focaccia med Potatis & Rosmarin
2 godz. 35 min
Tysk Limpa
Brak ocen
Yoghurtbröd
2 godz.