Urządzenia i Akcesoria
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 11 godz. 40 min
12 portions
Składniki
Poached Pineapple
-
pineapple (approx. 25 oz)1
-
water to fully submerge bags (not higher than the max fill level), plus extra for water bath
-
lemon juice1 oz
-
ice cubes for water bath
-
sugar to store pineapple2 oz
Pineapple Sherbet
-
fresh pineapple skin and core removed, cut into pieces (1 in.)14 oz
-
coconut cream14 oz
-
sugar4 oz
-
simple syrup (see Tip)7 oz
-
citric acid½ tsp
-
xanthan gum½ tsp
Butter Mochi
-
vegan butter room temperature, plus extra to grease4 oz
-
sugar14 oz
-
coconut cream12 oz
-
coconut milk14 oz
-
plant-based egg substitute e.g. JUST Egg7 oz
-
vanilla extract¾ tsp
-
baking powder1 tsp
-
salt¾ tsp
-
glutinous rice flour (mochi flour)16 oz
Coconut Powder
-
powdered coconut milk3 oz
-
confectioners sugar1 oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
300.1 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
3333.2 kJ /
796.7 kcal
Tłuszcz
36.9 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
28.2 g
Węglowodany
111.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fresh Orange Juice
5 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Orange Julius
5 min
Vegan coffee smoothie
10 min
Vegan Parmesan Crackers
30 min
Sesame Balls
10 min
Gravlax
72 godz. 30 min
Italian Sausage Pretzel Rolls
2 godz. 50 min
Sfenj - Moroccan doughnuts
2 godz. 45 min
Piña colada sorbet
30 min
Potato Rolls
3 godz. 25 min
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
30 min