Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Poached Pineapple
- 1 pineapple (approx. 25 oz)
- water to fully submerge bags (not higher than the max fill level), plus extra for water bath
- 1 oz lemon juice
- ice cubes, for water bath
- 2 oz sugar, to store pineapple
Pineapple Sherbet
- 14 oz fresh pineapple, skin and core removed, cut into pieces (1 in.)
- 14 oz coconut cream
- 4 oz sugar
- 7 oz simple syrup (see Tip)
- ½ tsp citric acid
- ½ tsp xanthan gum
Butter Mochi
- 4 oz vegan butter, room temperature, plus extra to grease
- 14 oz sugar
- 12 oz coconut cream
- 14 oz coconut milk
- 7 oz plant-based egg substitute, e.g. JUST Egg
- ¾ tsp vanilla extract
- 1 tsp baking powder
- ¾ tsp salt
- 16 oz glutinous rice flour (mochi flour)
Coconut Powder
- 3 oz powdered coconut milk
- 1 oz confectioners sugar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3333.2 kJ / 796.7 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 111.5 g
- Tłuszcz
- 36.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.2 g
- Błonnik
- 4.1 g
- Sód
- 300.1 mg
Alternatywne przepisy
Peach Melba Foam Trifles
40 Min
Rainbow Yogurt Parfait
20 Min
Steamed Pineapple Coconut Cake
1 godz. 45 min
Creamy Mango Ice Cream
2 Std. 20 Min
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 Std. 20 Min
Eggnog Bundt Cake
1 godz. 45 min
Mushroom and Chocolate Muffins
1 Std.
Sweet monkey bread
3h
Peach and Almond Ice Cream
8h 10min
Lemony Bunny Bread Rolls
2 godz. 40 min
Mango frozen yogurt
5 min
Mango Ice Cream
2 Std. 20 Min