Demirhindi Şerbeti

Demirhindi Şerbeti

4.6 5 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
8 bardak

Składniki

  • demirhindi, kurutulmuş soyulmuş, ufalanmış (700 g su ile 12 saat ıslatılmış)
    250 g
  • su
    1600 g
  • şeker
    250 g
  • tarçın çubuk
    1
  • karanfil
    2
  • kurutulmuş ıhlamur
    3 - 4 dal
  • adaçayı, kurutulmuş, kıyılmış
    2 - 3 dal
  • taze zencefil ince dilimlenmiş
    20 g
  • anason tohumu, bütün (isteğe bağlı)
    1 yk
  • portakal 3-4 dilim
    ½

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 bardak

Białko 0.9 g
Kalorie 944.7 kJ / 225.4 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 50.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...