Urządzenia i Akcesoria
杏仁巧克力饼干(产后)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz. 15 min
25 人份
Składniki
杏仁浆
-
大杏仁250 克
-
饮用水 ,浸泡用
-
去核甜枣5 颗
-
饮用水1000 克
-
盐½ 茶匙
巧克力饼干
-
燕麦片80 克
-
黄油 ,冷藏并切块100 克
-
蜂蜜 见要诀90 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 个
-
可可粉3 汤匙
-
肉桂粉½ 茶匙
-
小豆蔻粉½ 茶匙
-
海盐1 小撮
-
黑巧克力豆 (可选)2 - 3 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
60.2 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
531.5 kJ /
127 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新手妈妈营养餐
14 Przepisów
Chiny
Chiny