Urządzenia i Akcesoria
菠菜青酱(产后)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 罐
Składniki
-
特级初榨橄榄油60 克
-
柠檬汁40 克
-
帕玛森奶酪 ,切小块30 克
-
蒜头1 个
-
松仁30 克
-
南瓜籽30 克
-
新鲜嫩菠菜120 克
-
新鲜香菜 取叶40 克
-
海盐1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Sód
692.2 mg
Białko
25.8 g
Kalorie
4428.7 kJ /
1058.5 kcal
Tłuszcz
99 g
Błonnik
21.3 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
37.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新手妈妈营养餐
14 Przepisów
Chiny
Chiny