草莓油醋汁

草莓油醋汁

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 罐

Składniki

  • 橄榄油
    50 克
  • 草莓 去蒂
    230 克
  • 柠檬汁
    60 克
  • 红酒醋
    1 汤匙
  • 蜂蜜 调味用
    2 汤匙
  • 法国第戎芥末酱
    1 茶匙
  • 干姜粉
    ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Sód 643.5 mg
Białko 2.2 g
Kalorie 3017.9 kJ / 721.3 kcal
Tłuszcz 57.7 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 7.8 g
Węglowodany 56.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...