血橙油醋汁

血橙油醋汁

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 罐

Składniki

  • 橄榄油
    50 克
  • 红葱头 切块
    85 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 血橙汁 (从1个血橙中榨汁)
    80 克
  • 意大利黑醋
    30 克
  • 蜂蜜
    1 汤匙
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ⅛ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Sód 601.5 mg
Białko 3.4 g
Kalorie 2911 kJ / 695.7 kcal
Tłuszcz 56.8 g
Błonnik 2.9 g
Tłuszcz nasycony 7.8 g
Węglowodany 43.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...