Urządzenia i Akcesoria
血橙油醋汁
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 罐
Składniki
-
橄榄油50 克
-
红葱头 切块85 克
-
蒜头1 瓣
-
血橙汁 (从1个血橙中榨汁)80 克
-
意大利黑醋30 克
-
蜂蜜1 汤匙
-
盐¼ 茶匙
-
黑胡椒粉⅛ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Sód
601.5 mg
Białko
3.4 g
Kalorie
2911 kJ /
695.7 kcal
Tłuszcz
56.8 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
43.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味酱料在家做
15 Przepisów
Chiny
Chiny