Urządzenia i Akcesoria
Speltbrood
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
30 sneetjes
Składniki
-
speltgranen700 g
-
water lauw550 g
-
4 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld40 g
-
suiker2 tl
-
zonnebloempitten100 g
-
piment, gemalen1 snuifje
-
gemalen koriander¼ tl
-
zout2 tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Białko
4 g
Kalorie
406 kJ /
97 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
2.4 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Duitse brunch
1 godz. 15 min
Rijstpap met tapioca
1 godz. 10 min
Chocolade rijstpudding
1 godz. 5 min
Appel strudel
1 godz. 45 min
Melkbrood
2 godz. 20 min
Ciabattabroodjes
3 godz. 30 min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1 godz. 30 min
Basis brooddeeg
5 min
Bessenlikeur
30 min
Vijfzadenbrood
1 godz. 50 min
Boerenbrood
2 godz.
Basisrecept Brood
3 godz.