Fyldte løg med græskar og rosmarin

Fyldte løg med græskar og rosmarin

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portioner

Składniki

  • parmesanost skåret i mindre stykker (3 cm)
    80 g
  • fed hvidløg
    1
  • rosmarin, frisk plus ekstra til pynt
    2 kviste
  • olivenolie plus ekstra til smøring
    20 g
  • løg skrællet (ca. 125 g hver)
    6
  • græskar skåret i tern (ca. 2-3 cm)
    250 g
  • vand
    200 g
  • salt
    1 tsk
  • sort peber, stødt
    2 knivspidser

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 0.6 mg
Białko 6.8 g
Kalorie 637.3 kJ / 152.3 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Węglowodany 16.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie