Urządzenia i Akcesoria
Ris salat med grøntsager
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portioner
Składniki
Rissalat
-
koriander, frisk kun blade1 spsk
-
bredbladet persille, frisk kun blade1 spsk
-
løg kvarte100 g
-
rød peberfrugt kvarte100 g
-
vand600 g
-
ris120 g
-
courgette i tern (1 cm)100 g
-
aubergine i tern (1 cm)100 g
Forbinding
-
ekstra jomfruolivenolie60 g
-
citronsaft20 g
-
fed hvidløg1
-
rødvinseddike1 spsk
-
dijonsennep1 tsk
-
honning1 tsk
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
848 kJ /
203 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grillmester
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cremede champignoner
Brak ocen
Blomkålsris
10 min
Karry-rejer (2500 kcal)
Brak ocen
Falafel-vafler
Brak ocen
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Brak ocen
Bulgurhvede
Brak ocen
Tostadas med kylling og raja
40 min
Asparges med citronkapers
Brak ocen
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Brak ocen
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Brak ocen
Pimento dip
Brak ocen
Taramasalata
Brak ocen