Urządzenia i Akcesoria
Blomkålsboller med tomatsauce i fad
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portioner
Składniki
Blomkålsboller
-
150 g ost, edam, skåret i mindre stykkercheddar skåret i mindre stykker150 g
-
blomkålsbuketter (3-4 cm)300 g
-
vand500 g
-
løg skåret i halve60 g
-
persille, frisk kun blade6 kviste
-
rasp til at drysse med100 g
-
æg1
-
salt¼ tsk
-
sort peber, stødt¼ tsk
-
vegetabilsk olie til stegning
Tomatsauce
-
selleristilk skåret i mindre stykker20 g
-
løg halveret60 g
-
rød chili, frisk1
-
olivenolie30 g
-
bacon i tern100 g
-
kyllingepølser, tilberedte skåret i skiver (1,5 cm)200 g
-
hakkede tomater400 g
-
salt1 - 2 knivspids
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspids
-
laurbærblad, tørret1
-
persilleblade, friske til pynt
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1858.2 mg
Białko
26.5 g
Kalorie
2594.2 kJ /
620 kcal
Tłuszcz
43.1 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
15.4 g
Węglowodany
34.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Etopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50 min
Kyllingebryst pizzaiola
55 min
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen