菌菇腌菜
TM6 TM5 TM31

菌菇腌菜

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 500 克 新鲜综合菇类 (如鸡油菌、牛肝菌、平菇),清洗过的(见要诀)
  • 150 克 洋葱 ,切片(每片约1厘米)
  • 1500 克 水
  • 1 茶匙 盐
  • 150 克 白醋,蒸馏 ,浓度10%
    lub 150 克 苹果醋
  • 10 克 盐
  • 10 克 糖
  • 4 片 干月桂叶
  • 12 颗 黑胡椒粒
  • 4 茶匙 芥末籽
  • 8 个 多香果

Wartości odżywcze
na 1 罐
Kalorie
348.2 kJ / 83.2 kcal
Białko
5.2 g
Węglowodany
14.5 g
Tłuszcz
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Błonnik
3.4 g
Sód
1577.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy