菌菇腌菜

菌菇腌菜

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 罐

Składniki

  • 新鲜综合菇类 (如鸡油菌、牛肝菌、平菇),清洗过的(见要诀)
    500 克
  • 洋葱 切片(每片约1厘米)
    150 克
  • 1500 克
  • 1 茶匙
  • 白醋,蒸馏 浓度10%
    150 克
    150 克 苹果醋
  • 10 克
  • 10 克
  • 干月桂叶
    4 片
  • 黑胡椒粒
    12 颗
  • 芥末籽
    4 茶匙
  • 多香果
    8 个

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 罐

Sód 1577.4 mg
Białko 5.2 g
Kalorie 348.2 kJ / 83.2 kcal
Tłuszcz 1.6 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 14.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie