
Urządzenia i Akcesoria
Samcan Babi Panggang khas Hong Kong
Przygotowanie 15 godz.
Czas całkowity 9 godz. 15 min
4 porsi
Składniki
Bubuk lima rempah (Bumbu Ngohiong)
-
biji lada Sichuan2 sdt
-
bunga lawang3
-
biji adas kering2 sdt
-
kayu manis (tebal berkisar 0.5 cm)2 batang
-
cengkeh6
Samcan babi panggang khas Hong Kong
-
garam2 sdt
-
gula kastor1 sdm
-
samcan daging babi, dengan kulit (berkisar 600 g), ukuran berkisar 10 cm x 15 cm1 potong
-
garam laut, kasar (coarse sea salt)2 sdm
Wartości odżywcze na 1 porsi
Kalorie
589.5 kcal /
2466.2 kJ
Białko
21.8 g
Tłuszcz
55 g
Węglowodany
0 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
25 min
20 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
2 godz. 45 min
35 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
2 godz.
Brak ocen