
Urządzenia i Akcesoria
Ceker Ayam dengan Saus Abalon (Braised Chicken Feet and Abalone)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
3 porsi
Składniki
-
ceker ayam dibelah dua di sendi, cakar dibuang400 g
-
air panas untuk blansir
-
arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
abalon (6-8 buah), dibilas, disayat80 g
-
jahe segar1 irisan
-
bunga lawang1
-
dried bay leaf (daun salam Eropa kering)1
-
kayu manis1 batang
-
minyak goreng20 g
-
siung bawang putih1
-
kecap asin25 g
-
kecap hitam30 g
-
air100 g
-
gula batu40 g
Wartości odżywcze na 1 porsi
Kalorie
488.3 kcal /
2043.3 kJ
Białko
35.9 g
Tłuszcz
28.7 g
Węglowodany
21.5 g
Błonnik
0.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
25 min
20 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
2 godz. 45 min
35 min
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
2 godz.
Brak ocen