Urządzenia i Akcesoria
Svinemørbrad med fennikelcreme og rodfrugtpuré
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portioner
Składniki
Svinemørbrad
-
svinemørbrad500 - 600 g
-
olivenolie30 g
-
salt½ tsk
-
sort peber, stødt1 - 2 knivspids
-
hvidløgspulver1 knivspids
-
rosmarin, tørret, stødt½ teske
Fennikelcreme
-
løg halveret60 g
-
olivenolie30 g
-
fennikel skåret i mindre stykker (2-3 cm)300 g
-
grov sennep1 spsk
-
grøntsagsbouillon1 tsk
Rodfrugtspuré
-
skalotteløg halveret50 g
-
olivenolie50 g
-
pastinak skrællet og skåret i mindre stykker (2 cm)400 g
-
kogt vand, fra grøntsager400 g
-
grønne bønner frost250 g
-
muskatnød, stødt1 - 2 knivspids
-
madlavningsfløde, ca. 18%50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
477.2 mg
Białko
30.1 g
Kalorie
2338.9 kJ /
559 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
9.7 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
32.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Det lette valg
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Kylling med peberfrugt og ris
1 godz.
Piri Piri kylling med salat
Brak ocen
Provencalsk kylling
Brak ocen
Kylling med honning og blomkålspuré
50 min
Steak au Poivre (peberbøf)
Brak ocen
Oksekødskofta med feta
Brak ocen
Kaloriefattig lasagne
Brak ocen
Bahn mi med kylling
Brak ocen
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Brak ocen
Chiang Mai nudler
25 min
Japansk ramen
Brak ocen
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Brak ocen