Urządzenia i Akcesoria
Gulerødder i sursød-lage
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
600 g
Składniki
-
fed hvidløg2
-
ingefær skåret i skiver (2 mm)15 g
-
100 g farinsukker100 g
-
eddike100 g
-
olivenolie50 g
-
løg skåret i både100 g
-
gulerødder skåret i skiver (3 mm)220 g
-
salt1 tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
1374 mg
Białko
4 g
Kalorie
4175.6 kJ /
998 kcal
Tłuszcz
51 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
135 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
November
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cremede champignoner
No ratings
Blomkålsris
10 min
Karry-rejer (2500 kcal)
No ratings
Falafel-vafler
No ratings
Ris salat med grøntsager
No ratings
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
No ratings
Bulgurhvede
No ratings
Tostadas med kylling og raja
40 min
Asparges med citronkapers
No ratings
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
No ratings
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
No ratings
Pimento dip
No ratings