Gegrilde kaas met champignons

Gegrilde kaas met champignons

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 stuks

Składniki

  • bulgur
    120 g
  • water
    410 g
  • olijfolie
    70 g
  • bloem
    480 g
  • verse gist
    10 g
  • zout
    10 g
  • bloem om te bewerken
  • Cheddar kaas in stukken
    80 g
  • Gruyère kaas in stukken
    80 g
  • mozzarella in stukken
    80 g
  • sjalotten gehalveerd
    200 g
  • suiker
    1 tl
  • balsamicoazijn (opcjonalnie)
    15 g
  • ciderazijn
    20 g
  • teentjes knoflook
    2
  • verse peterseliebladeren
    5 g
  • boter in stukken
    20 g
  • verse champignons gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken
    400 g
    400 g verse champignons, de Paris, in stukken
  • zout
    2 - 3 snuifjes
  • boter om te bakken
    3 - 4 el

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 stuk

Sód 733.4 mg
Białko 18.4 g
Kalorie 2309.6 kJ / 552 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 10.6 g
Węglowodany 64.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...