Keftedes (kødboller)

Keftedes (kødboller)

2.5 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portioner

Składniki

  • løg skåret i kvarte
    140 g
  • kartofler skåret i sjettedele ( ca. 1000 g uskrællet)
    700 g
  • æg
    3
  • olivenolie
    2 spsk
  • eddike
    1 spsk
  • persille, frisk kun blade
    25 kviste
  • salt
    1 strøget tsk
  • peber, stødt
    1 knivspids
  • mynte, tørret (opcjonalnie)
    1 tsk
  • rasp
    50 g
  • hakket oksekød (eller hakket svinekød eller kylling)
    1000 g
  • stegeolie

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 30 g
Kalorie 1396 kJ / 334 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie