Pierogi med kød

Pierogi med kød

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portioner

Składniki

Fyld
  • løg skåret i kvarte
    100 g
  • rapsolie
    20 g
  • oksekød kogt og skåret i mindre stykker (se tip)
    320 - 350 g
  • gulerødder kogt og skåret i mindre stykker (se tip)
    40 - 50 g
  • salt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    ½ tsk
  • merian, frisk
    ¼ - ½ tsk
Pierogi
  • vand plus ekstra til tilberedning af pierogi
    250 g
  • æg
    1
  • rapsolie
    20 g
  • hvedemel til at drysse med
    560 g
  • salt til tilberedning af pierogi
    1 knivspids
  • vand til tilberedning af pierogi
  • salt til tilberedning af pierogi

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 20.3 g
Kalorie 2006 kJ / 479 kcal
Tłuszcz 12.1 g
Błonnik 3.1 g
Węglowodany 74.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie