All-in-one 'roast' beef

All-in-one 'roast' beef

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portioner

Składniki

  • svampe, tørrede
    20 g
  • vand kogende, til at bløde svampe op med
  • gulerod (ca. 110 g), skåret i mindre stykker (3-4 cm)
    1
  • selleristilk (ca. 50 g), skåret i mindre stykker (3-4 cm)
    1
  • løg, brune (ca. 150 g), skåret i kvarte
    1
  • fed hvidløg
    1
  • ekstra jomfruolivenolie
    50 g
  • oksesteg skåret eller bundet i en firkantet form
    1000 - 1200 g
  • hvidvin, tør
    100 g
  • vand
    100 g
  • grøntsagsbouillon (se tip)
    1 spsk
  • havsalt
    ¼ tsk
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
  • blandede grøntsager (f.eks. kartoffel, græskar, grønne bønner, broccolini), skåret i mindre stykker (3-4 cm)
    500 - 600 g
  • majsmel (valgfrit)
    1 spsk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 400.5 mg
Białko 48.9 g
Kalorie 1923.5 kJ / 458 kcal
Tłuszcz 19.5 g
Błonnik 10.4 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 16.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie