Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 730 g air
- 20 g gula kastor
- 1 sdt ragi kering instan
- 20 g minyak sayur (minyak bunga matahari, minyak jagung, atau minyak kedelai)
- 230 g tepung pau (lihat tips)
- 20 g tepung gandum utuh
- 1 jumput garam
- Wartości odżywcze
- na 1 porsi
- Kalorie
- 495 kJ / 118 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 40 mg