Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 gramů rajčat, oloupaných, napůl
- 40 gramů cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- ½ - 1 čajová lžička mletého kajenského pepře
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
-
150
gramů anglické slaniny, na 1cm kostičky
lub 150 gramů pancetty, na 1cm kostičky - 1 čajová lžička soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- 5 gramů čerstvé bazalky, jen lístky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 506 kJ / 121 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45min
Rajčatový kečup
40min
Omáčka amatriciana
50min
Omáčka puttanesca
45min
Lutika
1h 20min
Šípkový sirup
24 godz. 30 min
Okurkový relish
1u. 30min
Veganská liptovská pomazánka
12 Std. 10 Min
Bylinkový rajčatový protlak s česnekem (passata)
1 Std. 10 Min
Zeleninová omáčka (ortolana)
1h 5min
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min
Rajčatový kečup
40min