Urządzenia i Akcesoria
全麥麵包蘸蔬菜棒
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 個
Składniki
全麥小麵包
-
核桃仁50 克
-
水350 克
-
2 平茶匙 乾酵母粉, (約6克)新鮮酵母 剝碎20 克
-
糖1 小撮
-
全麥麵粉500 克
-
亞麻籽50 克
-
葵花籽 (opcjonalnie)50 克
-
鹽1 茶匙
酪梨乳酪醬
-
150 克 希臘優格夸克乳酪 (詳見要訣)150 克
-
酪梨 去皮去籽,切塊50 克
-
蜂蜜20 克
-
黃芥末30 克
-
150 克 奶油乳酪, ,切塊菲達乳酪 切塊150 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
組合
-
紅蘿蔔 洗淨削皮,切條(5公分)150 克
-
小黃瓜 洗淨,切條(5公分)150 克
-
紅甜椒 洗淨去籽,切條(5公分)150 克
-
黃甜椒 洗淨去籽,切條(5公分)150 克
-
西洋芹 摘除葉子,去除粗纖維,切條(5公分)150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Sód
423.8 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
1889.9 kJ /
451.7 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
16.8 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
64.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
小主廚當家
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan