Urządzenia i Akcesoria
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
6 stuks
Składniki
Pizzadeeg
-
water210 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten en te besprenkelen
-
broodbloem350 g
-
zout1 tl
Topping
-
water500 g
-
aardappelen in schijfjes (5 mm)250 g
-
gedroogde tijm1 snuifje
-
mozzarella in plakjes (7-8 mm)120 g
-
verse eekhoorntjesbrood in plakjes100 g
-
rauwe varkensworsten zonder vel, verkruimeld120 g
-
gemalen zwarte peper2 snuifje
-
zout1 snuifje
-
verse rozemarijn1 takje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
449.3 mg
Białko
16.2 g
Kalorie
1545.3 kJ /
369.3 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza Gourmet
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Pas d’évaluation
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Pas d’évaluation
Parelgerst- en champignonsoep
Pas d’évaluation
Gekruide noten
45min
Cannelloni met artisjokvulling en tomatensaus
1h 35min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Smoothie bowl met bessen en bramen
10min
Stoofgerecht met tofu
30min
Graubünden gerstsoep
Pas d’évaluation
Tikka Masala van Bloemkool
30min
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
10min