Urządzenia i Akcesoria
Lang rijzende pizza
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 20 godz.
4 stuks
Składniki
Het deeg (de dag ervoor)
-
water200 g
-
verse gist3 g
-
200 g manitoba bloem, (zie tip)tarwebloem (zie tip)200 g
Het deeg (de dag zelf)
-
koud water120 g
-
200 g manitoba bloemtarwebloem200 g
-
extra vergine olijfolie om in te vetten20 g
-
vloeibaar moutextract (opcjonalnie)1 tl
-
zout8 g
-
150 g mozzarella, in schijfjesbuffelmozzarella in schijfjes150 g
Topping
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie20 g
-
courgettes in blokjes (2 cm)200 g
-
zout1 - 2 snuifjes
-
kerstomaten gehalveerd200 g
-
Parmezaanse kaas50 g
-
verse basilicumbladeren3 - 4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
1060.5 mg
Białko
22.3 g
Kalorie
2560.3 kJ /
611.5 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Węglowodany
74.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dagelijks en creatief
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Engelse brunch
Καμία βαθμολογία
Vegan kaas dip
40 λεπτ.
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14ωρ. 20 λεπτ.
Snel bladerdeeg
1ωρ. 20 λεπτ.
Bessencurd
20 λεπτ.
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2ωρ. 30 λεπτ.
Knoflook en uien glaceren
Καμία βαθμολογία
Dropijs
8ωρ. 30 λεπτ.
Zalmfilet met boekweit en asperges
40 λεπτ.
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24ωρ. 30 λεπτ.
Kerstman macarons
3ωρ. 20 λεπτ.
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3ωρ. 45 λεπτ.