Tártaro de bacalhau e melancia

Tártaro de bacalhau e melancia

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
5 doses

Składniki

  • salsa
    3 pés de
  • chalota
    1
  • bacalhau fresco s/ pele cortado em pedaços (3-4 cm aprox.) e previamente congelado cerca de 20-30 minutos
    400 g
  • azeite mais q.b. p/ temperar
    40 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    2 - 3 pitadas de
  • lima só o sumo
    ½
  • melancia cortada em cubos (0,5 cm aprox.), mais q.b. p/ guarnecer
    100 g
  • salada mista
    100 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 158.8 kcal / 664.4 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 8.6 g
Węglowodany 5.6 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 279.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...