Tártaro de bacalhau e melancia
TM6 TM5

Tártaro de bacalhau e melancia

(Brak ocen)

Składniki

  • 3 pés de salsa
  • 1 chalota
  • 400 g bacalhau fresco s/ pele cortado em pedaços (3-4 cm aprox.) e previamente congelado cerca de 20-30 minutos
  • 40 g azeite, mais q.b. p/ temperar
  • ½ c. chá de sal
  • 2 - 3 pitadas de pimenta
  • ½ lima, só o sumo
  • 100 g melancia cortada em cubos (0,5 cm aprox.), mais q.b. p/ guarnecer
  • 100 g salada mista

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
664.4 kJ / 158.8 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
5.6 g
Tłuszcz
8.6 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Błonnik
1.2 g
Sód
279.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy