火龍血
TM6 TM5

火龍血

3.0 (1 ocena)

Składniki

  • 400 克 火龍果 (紅肉),去皮切塊(約3公分)
  • 200 克 水
  • ½ 茶匙 梅粉
  • 1 小撮 乾薑粉
  • 1 小撮 肉桂粉
  • 1 - 2 滴 新鮮檸檬汁
  • 500 克 紅葡萄汁
  • 80 克 蘭姆酒 (opcjonalnie)
  • 30 - 50 克 蜂蜜

Wartości odżywcze
na 1 杯
Kalorie
531.3 kJ / 127.1 kcal
Białko
0.7 g
Węglowodany
24 g
Tłuszcz
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
1.3 g
Sód
5.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy