Urządzenia i Akcesoria
草莓冰淇淋
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 godz. 20 min
600 克
Składniki
-
新鮮草莓 洗淨、去蒂頭,切塊300 克
-
鮮奶油 (脂肪含量約30-40%) (使用前放入冰箱冷凍約30分鐘)300 克
-
蜂蜜1 茶匙
-
冰糖粉50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 克
Białko
9 g
Kalorie
5565.5 kJ /
1353 kcal
Tłuszcz
117.9 g
Błonnik
5.4 g
Węglowodany
86 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SORBET!
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan
莓好派對
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan