草莓冰淇淋

草莓冰淇淋

4.9 24 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 godz. 20 min
600 克

Składniki

  • 新鮮草莓 洗淨、去蒂頭,切塊
    300 克
  • 鮮奶油 (脂肪含量約30-40%) (使用前放入冰箱冷凍約30分鐘)
    300 克
  • 蜂蜜
    1 茶匙
  • 冰糖粉
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 600 克

Białko 9 g
Kalorie 5565.5 kJ / 1353 kcal
Tłuszcz 117.9 g
Błonnik 5.4 g
Węglowodany 86 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...