番茄蘑菇義大利麵

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 橄欖油
    25 克
  • 蒜頭 切片
    1 粒
  • 培根丁 (opcjonalnie) 約1 公分 寬
    100 克
  • 新鮮蘑菇 切片
    80 克
  • 1 茶匙
  • 乾燥奧勒岡
    1 茶匙
  • 乾辣椒碎 (opcjonalnie) (依照個人口味調整)
    1 小撮
  • 罐裝切碎番茄
    400 克
  • 600 克
  • 乾義大利麵(長直麵,spaghetti)
    300 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 803.2 mg
Białko 11.3 g
Kalorie 1492.7 kJ / 356.8 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 60.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...