Urządzenia i Akcesoria
番茄蘑菇義大利麵
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
橄欖油25 克
-
蒜頭 切片1 粒
-
培根丁 (opcjonalnie) 約1 公分 寬100 克
-
新鮮蘑菇 切片80 克
-
鹽1 茶匙
-
乾燥奧勒岡1 茶匙
-
乾辣椒碎 (opcjonalnie) (依照個人口味調整)1 小撮
-
罐裝切碎番茄400 克
-
水600 克
-
乾義大利麵(長直麵,spaghetti)300 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
803.2 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
1492.7 kJ /
356.8 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
60.9 g