Spaghetti carbonara

Spaghetti carbonara

4.6 9 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porsi

Składniki

  • keju Parmesan potong kecil-kecil
    60 g
  • keju pecorino (opcjonalnie)
    30 g
  • bawang merah (30 g)
    1
  • potongan dadu bacon
    150 g
  • minyak zaitun ekstra virgin
    20 g
  • air
    1200 g
  • garam
    ¾ sdt
  • spaghetti
    350 g
  • telur
    3
  • kuning telur
    1
  • lada hitam bubuk
    2 jumput

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Białko 27 g
Kalorie 2528 kJ / 604 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 4.6 g
Węglowodany 63 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie